Vi garanterer en trygg handel

I over 50 år har Musikkhjørnet levert instrumenter og tilbehør til private, offentlige og kommune. Vi holde hva vi lover og garanterer rask service og levering. Du kan trygt velge mellom ulike måter å betale på. Via vår nettside tilbyr vi både kredittkort betaling, faktura og avbetaling. Ønsker du heller å betale for varene i postoppkrav kan du også velge det mot et lite tillegg.  Tyngre varer sendes via Tollpost og frakt beregnes manuelt for hver bestilling. Alle bestillinger kan også hentes i vår butikk kort tid etter ordren er ferdigbehandlet.

 

Kredittkort og faktura / delbetaling

Vi bruker DIBS som er nordens ledende leverandør av online betalingstjenester. DIBS oppfyller de nyeste krav fra kortutstederne og har også hatt sikkerhetssjekk av vår nettbutikk. Alle transaksjoner foregår på en sikker kobling hos dibs. Derfor vil du ved valg av kredittkort betaling bli videreført til DIBS sin server for å gjennomføre transaksjonen.   Ved å velge Klarna faktura / konto vil det gjennomføres en kredittsjekk før bestillingen behandles. Du får svar med en gang og kan velge å gå videre med bestillingen. Personnummeret blir ikke lagret og brukes kun av Klarna for å innhente historikk og betalingsinformasjon. Musikkhjørnet lagrer ikke personnummeret og har heller ikke tilgang til kredittsjekken som er foretatt.

Vi er opptatt av din sikkerhet, derfor deler vi heller ikke ut din epost adresse til andre. Vi benytter lagret informasjon kun for internt bruk og verdsetter din sikkerhet svært høyt. Ønskes mer informasjon om kjøpsbetingelser og vilkår anbefaler vi å lese våre salgsvilkår. Der fremgår også våre retur og garanti bestemmelser.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen å handle hos oss.

 

Med vennlig hilsen

Musikkhjørnet